Πώς μια μικρή εταιρία από το Ουισκόνσιν κατάφερε να εξαφανίσει… 1 εκατ. CD – Newsbeast

Πώς μια μικρή εταιρία από το Ουισκόνσιν κατάφερε να εξαφανίσει… 1 εκατ. CD – Newsbeast


Μόλις τον προηγούμενο μήνα κάπου 1 εκατομμύριο CD που ήταν αποθηκευμένα στο Ουισκόνσιν των ΗΠΑ έκαναν φτερά.

Εδώ και χρόνια, χιλιάδες Αμερικανοί πλήρωναν τη Murfie, μια εταιρία από το Μάντισον, να αποθηκεύει τα βινύλια, τα CD και τις ιστορικές πια κασέτες τους, σώζοντάς τα από τη φθορά του χρόνου.

Μόνο που η ιστοσελίδα της Murfie έπεσε μια μέρα ξαφνικά, κόβοντας κάθε διαθέσιμη επικοινωνία με την εταιρία.

Η Murfie ζητούσε τους δίσκους για να ψηφιοποιεί το περιεχόμενό τους, προσφέροντας υψηλής πιστότητας αναπαραγωγή στο cloud. Τους έστελνες τη συλλογή σου, η Murfie την έκανε διαθέσιμη online και την πλήρωνες μετά για να αποθηκεύει τα άλμπουμ σου σε ασφαλείς συνθήκες.

Αυτό έκανε για 9 χρόνια. Και μετά εξαφανίστηκε! Ο κόσμος έκλαιγε τα λεφτά του, καθώς μιλάμε για συλλογές εκατοντάδων και χιλιάδων δίσκων. Πέντε μέρες πριν διακόψει μάλιστα κάθε επικοινωνία, η Murfie ζήτησε από τους χιλιάδες πελάτες της να ανανεώσουν τη συνδρομή τους. Και μετά τους έστειλε ένα email λέγοντας πως «σταματήσαμε τη δραστηριότητά μας».

Ακόμα και ο συνιδρυτής της Murfie, Matt Younkle, που αποχώρησε από την εταιρία του το 2015, κλαίει τα CD του! Όπως και ο μέχρι τον Σεπτέμβριο γενικός διευθυντής της, Rex Mangat. Κανείς δεν ξέρει τι και πώς.

Χωρίς τρόπο επικοινωνίας, οι πελάτες δεν ξέρουν τώρα σε ποιον πρέπει να διαμαρτυρηθούν. Και ενάντια σε ποιον να στραφούν…

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.