Ποιος «πόλεμος»; Η Κίνα λατρεύει την Costco 

Ποιος «πόλεμος»; Η Κίνα λατρεύει την Costco 


REUTERS/CHINA STRINGER NETWORK

To πρώτο κατάστημα της αμερικανικής αλυσίδας Costco στην Κίνα άνοιξε και είναι τόσο δημοφιλές που στην πρώτη ημέρα λειτουργίας του χρειάστηκε να κλείσει πρόωρα εξαιτίας των υπερβολικών ροών πελατών. 

Το κατάστημα βρίσκεται στη Σανγκάη και λίγα μόλις λεπτά αφότου άνοιξε τις πόρτες του γέμισε ασφυκτικά από Κινέζους, που ήθελαν να δουν τι έχει να προσφέρει. Ακόμη και η αστυνομία επιστρατεύθηκε για να αποκαταστήσει την τάξη και να διαχειριστεί την κυκλοφοριακή συμφόρηση στους δρόμους γύρω από το κατάστημα. «Για τη δική σας ασφάλειας, ελπίζουμε ότι οι πελάτες που θέλουν να επισκεφθούν την Costco θα τηρήσουν λογική στάση και θα αποφύγουν τις ώρες αιχμής. Όσοι βρίσκεστε ήδη εκεί πρέπει να ακολουθείτε τις οδηγίες των αρχών» ανέφερε η αστυνομία της Σανγκάης σε ανακοίνωσή της. 

Αν και η Costco έχει online παρουσία στην Κίνα εδώ και πέντε χρόνια μέσω συνεργασίας με την κινεζική Alibaba, το νέο φυσικό κατάστημα σηματοδοτεί μία μεγάλη επένδυση και ψήφο εμπιστοσύνης στις προοπτικές της κινεζικής αγοράς. 

 

naftemporiki.gr 

Προτεινόμενα για εσάς

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.