Οδηγός αλλαγής ή αναβάθμισης των συσκευών στο σπίτι

odigos-allagis-i-anavathmisis-ton-syskevon-sto-spiti

Η διατήρηση της ομαλής λειτουργίας ενός σπιτιού ή μιας επιχείρησης  δεν είναι μικρό έργο. Υπάρχουν πολλά κινούμενα μέρη και συστήματα που πρέπει να εργάζονται παράλληλα για να το πετύχουν αυτό σε καθημερινή βάση.  Όλα αυτά τα συστήματα έχουν διαφορετική διάρκεια ζωής. Τα μεγάλα οικιακά συστήματα και οι συσκευές πρέπει να αναβαθμιστούν μετά από ένα ορισμένο αριθμό ετών. Έχοντας επίγνωση του πότε,  οι υδραυλικοί Αθήνας μπορούν να σας βοηθήσουν να είστε προετοιμασμένοι για το επιπλέον κόστος. Επίσης σας συμβουλεύουν να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για να βεβαιωθείτε ότι τα συστήματα ή οι συσκευές σας λειτουργούν αποτελεσματικά.

Παράγοντες που επηρεάζουν τις συσκευές σας

Οι συνθήκες ζωής της κάθε συσκευής επηρεάζονται από πολλούς διαφορετικούς παράγοντες. Το έτος κατασκευής, την εταιρεία παρασκευής, τη συχνότητα χρήσης και τη  φθορά. Παρακάτω θα βρείτε ορισμένες προτεινόμενες διάρκεια ζωής για τις συσκευές και τα οικιακά συστήματά σας.

Θερμοσίφωνας, 7-10 χρόνια
Πλυντήριο πιάτων, 8-10 χρόνια
Πλυντήριο ρούχων και στεγνωτήριο, 8-12 χρόνια
Φούρνος, 8-12 ετών
Κλιματιστικό, 8-12 χρόνια
Σόμπα, 10-15 χρόνια
Ψυγείο, 10-20 χρόνια
Θερμοστάτες, 20-25 χρόνια
Ντους/μπανιέρες, 20-25 χρόνια
Αντλία θερμότητας, 20-30 χρόνια
Υδραυλικά, 20 + χρόνια

Δύο από τους μεγαλύτερους παράγοντες που πρέπει να εξετάσετε με τις συσκευές και τα συστήματα είναι η ηλικία και η μάρκα. Οι κώδικες δόμησης στη δεκαετία του ‘ 60, του ‘ 70, του ‘ 80 κ.λ.π. είναι πολύ διαφορετικοί από τους σημερινούς. Τα πρότυπα του υλικού έχουν επίσης αλλάξει σημαντικά. Τα νεότερα υλικά θα έχουν πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από αυτά που χρησιμοποιήθηκαν τις προηγούμενες δεκαετίες. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όσον αφορά τα υδραυλικά και τις εργασίες.

Όταν πρόκειται για τη διάρκεια ζωής σας των συστημάτων και των συσκευών σας, η επωνυμία έχει σημασία. Η αντικατάσταση δεν είναι πάντα η μόνη σας επιλογή. Εάν το σύστημά σας ή οι συσκευές σας φαίνεται να έχουν μικρότερη διάρκεια ζωής, μπορεί απλά να χρειαστεί μια επισκευή ή την αντικατάσταση των βασικών εξαρτημάτων. Αυτό θα μπορούσε να βελτιώσει τη διάρκεια ζωής του και να εξοικονομήσει χρήματα βραχυπρόθεσμα.

Αν είναι ώρα να αντικαταστήσετε το σύστημα κλιματισμού σας ή τα υδραυλικά σας, επικοινωνήστε μαζί μας. Θα μάθετε ποιες είναι οι επιλογές αναβάθμισης που έχετε καθώς το κόστος της κάθε επιλογής σας από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας.

Δείτε περισσότερα για τους υδραυλικούς 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.