7 Τρόποι να Ανανεώσετε τη Λίμπιντο!

7-tropi-na-ananeosete-ti-libinto

Όπως όλα στη ζωή, έτσι και η ερωτική και σεξουαλική όρεξη απαιτούν προσπάθεια πρώτα εσωτερική, από τον εαυτό μας. Δείτε στο άρθρο μας 7 τρόπους που θα ανανεώσουν την ερωτική σας διάθεση και εκσφενδονίσουν τη λίμπιντο στα ύψη. Ρωτήστε και τα Athens girls που έχουν τους δικούς τους τρόπους να ανεβάσουν την ερωτική διάθεση.

1. Κάντε γιόγκα

Η γιόγκα σίγουρα μπορεί να βοηθήσει… Δεν είμαι ειδικός γιόγκα, αν όμως θεωρώ την τέχνη από την ιαπωνική ιατρική άποψη, είναι σαφές ότι οι θέσεις βοηθούν να ανοίξει η κυκλοφορία της ενέργειας με το σώμα. Αυτό, κατά συνέπεια, σίγουρα θα βοηθήσουν να απαλλαγούμε σιγά-σιγά από κάποια από τα σεξουαλικά φράγματα.

Προσωπικά, ευνοώ το qigong και επίσης πιστεύω ακράδαντα ότι θα είναι μεγαλύτερη από την άσκηση γιόγκα μία ημέρα. Ωστόσο, ανάλογα με τις δικές τους, και επίσης αν η άσκηση γιόγκα σας ωφελήσει, τότε συνεχίστε να εργάζεστε!

2. Διαλογιστείτε

Τον τελευταίο καιρό, τα άτομα μιλούν για καθιστό διαλογισμό που είναι η θεραπεία για σχεδόν τα πάντα. Και επίσης μπορεί να είναι πραγματικό… για μερικούς ανθρώπους.

Δεν είναι όλοι έτοιμοι για διαλογισμό ανάπαυσης. Αν δεν σας βοηθήσει, τότε μην αισθανθείτε ένοχος για να δοκιμάσετε κάτι άλλο. Εάν η αντανάκλαση καθισμάτων σας καθησυχάζει, σας δίνει μια βαθιά χαλαρή κατάσταση και επίσης σας βοηθάει να χαλαρώσετε το μυαλό, μετά από αυτό θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τη σεξουαλική σας αδυναμία. Συνεχίστε λοιπόν!

3. Guy – Ditch the Tightie Whites

Σκεφτείτε ή αλλιώς, περιορισμένο underclothing σφίγγει την κυκλοφορία του αίματος και επίσης την πιέζει στα αρσενικά γεννητικά όργανα. Βάλτε ένα μπόξερ, ή κάτι που δεν θα σας σφίγγει και θα σας κάνει να νιώθετε άβολα.

4. Squat

Squats είναι υπέροχα για τις μεγάλες συμφωνίες των πραγμάτων, που συνίστανται σε σεξουαλική ευεξία. Αν καταλαβαίνετε την άσκηση τσιγκόνγκ που ονομάζεται Τρία Επίπεδα στη Γη, ακολουθήστε αυτή τη μέθοδο.

Το Squatting ανοίγει τη θέση της πυέλου (που ονομάζεται κουά σε qigong και tai chi όρους), μασάει τα εσωτερικά όργανα του σώματος και επίσης διαφημίζει μια υγιέστερη κατασκευή ορμονών. Προτείνω να τα κάνετε όλη την ημέρα. Αν κάθεστε πολύ ώρα στη δουλειά σηκωθείτε και σκύψτε για τουλάχιστον μια ώρα.

5. Καθίστε λιγότερα

Ο “καθιστικός” τρόπος ζωής είναι το νέο κάπνισμα. Αυτό λέει μια άλλη μελέτη. Η ανάπαυση μας εξαλείφει μεταβάλλοντας σταδιακά τις ορμόνες μας, τον μεταβολικό μας ρυθμό, καθώς και τους ενεργειακούς βαθμούς μας. Αυτό μπορεί να καταστρέψει τη λίμπιντο μας.

Η λύση είναι να κάνετε διαλείμματα. Κάθε ώρα, συνεχώς, σηκώνεται από το γραφείο σας. Περπατήστε, κάντε κάποιες διατάσεις, καθίστε όρθιοι για 2 λεπτά ή οτιδήποτε άλλο.

6. Αυνανιστείτε

Η τεχνική είναι τέλεια! Μεταξύ των καλύτερων μέσων για την εναρμόνιση και την αποδέσμευση της πίεσης που σχετίζεται με το σεξ είναι να αυνανίζεστε.

Κρατήστε τα άλογά σας, παιδιά. Ειδοποίηση ότι δεν είχα δηλώσει τίποτα για την εκσπερμάτιση. Και επίσης έχω καλό λόγο. Σύμφωνα με τους αρχαίους ταοϊστές, τα αρσενικά πρέπει να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί πόσο συχνά το κάνουν. Εάν κορυφώνετε πολύ συχνά, θα αποστραγγίσετε την ενέργειά σας. (Από την άλλη, εάν εκσπερματίζετε πολύ περιστασιακά, η δύναμή σας σίγουρα θα χαθεί).

Για τις γυναίκες, οι ίδιοι αυτοί κανονισμοί δεν χρησιμοποιούν. Σύμφωνα με τους αρχαίους ταοϊστές, οι γυναίκες χάνουν ενέργεια από την εμμηνόρροια και την παιδική γέννηση, όχι από τον οργασμό. Αυτό σημαίνει ότι οι κυρίες έχουν μια λευκή κάρτα όταν αφορά τον αυνανισμό, καθώς και την κορύφωση. Δεν υπάρχει σημείο τέτοιο όπως “όχι συχνά”.

7. Απλά κάντε σεξ!

Κρατήσαμε το καλύτερο για το τέλος. Η αγάπη – ικανοποιητικό, οικείο, ενθουσιώδες σεξ – αποτελεί μέρος της λύσης.

Μέρος των γεγονότων που προκαλούν τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις μας είναι ότι απλά η αγάπη δεν επαρκεί. Είμαστε τόσο απασχολημένοι, ανήσυχοι, ή πολύ φθαρμένοι. Ενώ κάποιες μεσογειακές χώρες κάνουν σεξ 2-3 φορές την εβδομάδα, άλλες κάνουν μόνο 2-3 φορές το μήνα, ή κάποια ζευγάρια, μόνο μερικές φορές το χρόνο!

Δεν υπάρχει πολύ εύκολη λύση γι ‘αυτό. Είναι ένα πολύπλοκο πρόβλημα. Η καλύτερη συμβουλή μου είναι να ξεκινήσετε με τον εαυτό σας. Καθώς ξεκαθαρίζετε τα δικά σας σεξουαλικά προβλήματα, ίσως να είστε σε θέση να δείτε ότι τα σημεία ξαφνικά αρχίζουν να ρέουν προς το καλύτερο και από τη μεριά του συντρόφου σας.

Δείτε περισσότερα για σεξ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.